duminică, 20 noiembrie 2011

Ma doare..

Ai venit .. Ai zambit si ai dat totul peste cap . Exact ca prima data..
Am adormit in bratele tale exact in acelasi pat si m-am trezit cu acelasi zambet .. Am iesit in aceleasi locuri si ne-am plimbat cu aceeasi masina .. Nu s-a schimbat nimic.niciodata. Si totusi sufletul meu penduleaza continuu .
M-am indragostit de tine de zeci de ori .. M-am oprit , mi-am pus o mie de intrebari , incercand sa stau departe , apoi m-am indragostit iar..
Iar daca atunci am ramas eu privind in urma masinii ore intregi , incapabila sa-mi stapanesc lacrimile , acum ai privit tu cerul . Iar eu am plans..
Si am plans pentru ca am fost fericita . Curajul mi-a fost cea mai mare slabiciune . Nu mi-a fost frica sa risc , de fapt nu mi-a fost niciodata .
Si totusi m-am temut .. m-am temut sa-mi caut fericirea in alta parte . Mi-a fost frica sa privesc dincolo de limitele pe care sufletul meu le-a creeat . Am dat totul pe o carte.

Am zis de multe ori ca am luptat sa iti sterg urmele din suflet. Am mintit . Am pus in jurul lor ziduri , pe care apoi le-am darmat si le-am reconstruit , dar niciodata n-am atins cu un deget amintirea ta .
Am un curaj prostesc sa trec peste toate ca sa ajung iar in bratele tale , si totusi mi-e frica sa privesc dincolo de tine.. Mi-e frica sa privesc viata din alt unghi.,
Ti-am zis te iubesc .. si ti-am zis ca ma doare.. Totusi doar de un lucru sunt sigura..

5 comentarii:

  1. "Mi-a fost frica sa privesc dincolo de limitele pe care sufletul meu le-a creeat "
    si mie mi-e frica.

    RăspundețiȘtergere
  2. iubirea doare, chiar si atunci cand un suflet este fericit, ca iubeste ii este frica si teama pentru ca poate pierde iubirea oricand.

    RăspundețiȘtergere