vineri, 13 aprilie 2012

Inca..

Intru pe usa aia ... (da aia care acum e mereu descuiata si are doar un singur halat agatat) si simt golul ala (stii tu , pe care il stim noi din aeroporturi si gari) pe care nu pot sa il umplu cu nimic.. Schimb apa florilor (pe care mi le-ai dat cand ne-am certat , ca-ti facusesi iar bagajul si vroiai sa pleci) si mai arunc un crin, uscat intre timp. E-atata spatiu . Camera asta mica arata de parca n-a fost niciodata mai mare si mai goala. Oricum, i-am spus ca o sa ramana asa.. Ca n-o sa mai intri niciodata pe usa aia , si n-o sa mai fie nici un halat violet agatat. I-am spus ca s-a terminat. Ca poate , uneori , o sa auda vocea ta din difuzorul laptopului , dar o sa fie din ce in ce mai rar. Si'o sa m-asculte cum plang , dar deja s-a obisnuit cu asta.. I-am spus ca o sa ne chinuim amandoua , si o sa te scoatem de aici. Ce? Credeai ca ai plecat deja? Nici pe departe.. Esti peste tot.. pe perne , in dulapuri , in draperiile de la geam , pana si pe masuta de cafea .. I'am spus ca o sa vorbim cu tot orasul. Ca , slava Domnului , nu esti numai in casa asta , esti peste tot..

As vrea sa dau timpul inapoi , Bogdan. As vrea sa te iubesc doar din vise si sa nu mai doara atat de rau..

4 comentarii:

  1. Te-as fute rau de tot. Ti-as fute si sufletul, doar ca sa te distrug si mai mult decat esti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar daca asta te'ar face fericit sau te'ar ajuta in vreun fel.
      Nu te cunosc Anonim, dar cred ca esti un om foarte "mic" din punct de vedere al caracterului daca gasesti o deosebita placere in a distruge un suflet pur ca al autoarei.
      Ah...viata ta este atat de trista si searbada!
      Nu te amagi singur. Poti sa fugi de adevar, dar nu te poti ascunde.
      Indiferent de cuvintele grosolane pe care le folosesti sau de mastile pe care le porti, gandeste'te ca in final vei ramane tot singur.
      Si adevarul te va gasi.
      Intr'adevar, probabil ca atunci nu va veni nimeni sa'ti spuna fata in fata ca te va distruge.
      Dar crede'ma, chiar si asa durerea pe care o vei simtii va fi mult mai adanca decat cea la care o supui tu acum pe autoare.
      Ce soarta mizerabila te asteapta...Pacat ca sufletul tau este prea negru si incarcat de ura ca sa mai poti face vreo schimbare.
      Mara

      Ștergere
  2. Din cuvintele tale nu pot sa extrag decat ca esti cel mai probabil un virgin frustrat, sau un copil, asa ca de ce m'as cobori la nivelul tau..
    Sper ca te'ai simtit bine cand ai scris vorbele alea.. ma bucur ca ti'am dat un motiv de satisfactie

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos, ai un talent desavarsit de a scrie. Ma regasesc si eu putin in ceea ce scrii.

    RăspundețiȘtergere