joi, 25 octombrie 2012

Si crezi ca nu exista riscuri, ca acolo unde te indeamna instinctele gasesti doar fericire.. si ca momentele de placere vinovata raman neplatite. Inchizi ochii si te bucuri de clipa ca o copila naiva, prefacandu-te ca nu stii ce te asteapta cand te intorci in patul tau, prefacandu-te ca poti sa adormi in bratele lui, ca poti sa mori in bratele lui.. ca n-o sa suferi vreodata.
Dar te izbesti de rasarit, te izbesti de realitate si-l saruti pe frunte. Pleci. Si ti-e frica sa deschizi ochii intre peretii tai. Ti-e frica sa nu te striveasca singuratatea, sa nu-ti inghete sufletul patul gol.
Iubirea voastra e facuta pentru cele mai adanci intunerici si ti-e dor sa le privesti. Dar ti-s ochii prea stransi.

Si ti-e dor de el, fara sa stii de ce.. ti-e dor de mirosul pielii lui, de liniile fine din jurul ochilor lui ce-i tradeaza anii, de rasul lui infantil, de buzele lui si de degetele lui pe coapsele tale. Ti-e mila de cat de proasta ai fost.. sa-ti crezi sufletul si sa-ti urmezi orbeste instinctele.

Dar stii ca o sa te intorci in patul lui, ademenita de aceleasi ispite. Stii ca o sa regreti, ca o sa plangi, o sa urli si o sa te judeci.. si totusi o sa ai povestea pe repeat in fiecare seara pentru cine stie cat timp.. Si nu stii cum, si nu vrei , si nu poti sa o opresti.

2 comentarii:

  1. heeey. ti am gasit blogul intamplator si vreau sa stii ca l am citit pe nerasuflate. ce ciudat sa vezi cum te poti regasi in cuvintele altora.. ai grija de tine acolo, departe, la 2000 de km distanta!
    criss

    RăspundețiȘtergere