luni, 16 mai 2011

Doruri..

Astazi mi-au spus ca le e dor de mine..

Am stat cu ei la povesti ca altadata , doar ca acum in fata laptopului . Am depanat sute de amintiri si am plans .. Am plans ca un copil pentru ca doare .. Si mi-e ciuda ca nu mai ajung sa sterg lacrimile celor carora le stergeam candva , si mi-e ciuda ca nu mai ajung sa ii strang in brate..
Ah .. Cat mi-e de dor . Nu am simtit vreodata lipsa cuiva cum o fac acum , nu am pretuit vreodata o imbratisare cum o fac acum .
Mi-e dor de atatea lucruri pe care nu le observam candva , de atatea locuri in care uneori refuzam sa merg ,  de atatea suflete pe care le-am ranit .. Si mi-e dor de viata mea minunata pe care n-am trait-o cum as fi vrut ..

De ce iti curg lacrimile , daca mi-ai promis ca nu plangi?

Ti-am promis .. si mi-am promis mie ca nu plang . Dar cand imi scot o sageata din suflet , imi infing singura alta . Am cicatrici vechi si rani deschise , si nu mai speranta sa le cos ..
Puterea mea e departe , la fel de departe cum sunt si eu de voi ..
Mi-e dor.. si doare ..

Un comentariu:

  1. Buna, vreau sa te felicit din nou, observ ca esti exact la fel de nostalgica precum sunt eu. M-au placut enorm cuvintele astea si citez "Ti-am promis .. si mi-am promis mie ca nu plang . Dar cand imi scot o sageata din suflet , imi infing singura alta . Am cicatrici vechi si rani deschise , si nu mai speranta sa le cos .." foarte frumos spus.

    RăspundețiȘtergere