duminică, 8 mai 2011

Nu te mai simt ..

Gata ! Mi-a ajuns !
Ar fi trebuit totusi sa inteleg de la inceput ca nu ti-a pasat de mine sau de ce simt eu . Daca ti-ar fi pasat m-ai fi lasat sa plec dracului pe drumul meu . Sa traiesc ...
Daca ti-ar fi pasat nu m-ai fi tinut legata de tine cu vorbe goale . Cuvintele tale aruncate la intamplare - pe care le-am crezut , din care am luat fiecare minciuna si am transformat-o in dorinta - m-au tinut legata de tine si mi-au umplut chipul de lacrimi si sufletul de speranta . O speranta stupida , o speranta la care ar fi trebuit sa renunt de mult..
Am crezut in vorbele tale si in visele mele tampite ..
Nu mi-a pasat la ce as fi renuntat ca sa te strang in brate iar  , nu mi-a pasat ca tot ce se schimba daca te vedeam , ar fi fost durerea din sufletul meu .. Fiecare atingere si fiecare sarut ar fi amplificat-o de 1000 de ori atunci cand ai fi plecat. . Totusi nu te-am revazut . Si nici nu vreau sa o fac vreodata ..

Nu mai simt nici un fior cand aud numele tau . Nu mai simt nici un pic de dorinta sa iti sarut buzele ... Te-am scos incet incet din sistem ,poate fara sa realizez.
Ploaia te-a sters din atingerea ei ... Nu te mai simt..

Imi fac ordine in viata . Pun lucrurile la locul lor . Imi gasesc echilibrul , linistea . .. . fericirea
Acea fericire care nu se limiteaza doar la prezenta ta..

Nu ma mai opresc nici macar pentru o secunda. Nu mai intorc capul sa privesc in trecut, oricat ai urla in urma mea .
Am pasit mai departe ,dragul meu, Si va fi mult prea greu sa ma opresti iarasi ..

5 comentarii:

  1. Buna Rebecca, sunt Moonlight2134 de pe Tpu si mi-ai raspuns la o intrebare lasandu-mi in urma si blogul tau. Din curiozitate m-am decis sa intru. Intai si intai sa ma prezint, sunt Maria :) incantata de cunostinta. Vreau sa spun ca scrii foarte frumos, si daca inteleg bine ce ai scris pe blog, observ o anume nostalgie in spatele cuvintelor. Stiu ca ti-e greu... tipul de care imi place mie si despre care am si pomenit in respectiva intrebare la care mi-ai raspuns, nu m-a inselat niciodata, el umbland mereu in gasti de baieti... o singura data stiu ca a fost cu o tipa, dar atunci eram si eu cu un alt baiat, deci asta nu se pune. Dar nu asta conteaza acum. Vreau sa te felicit pt blog... chiar m-au atins cuvintele tale... uneori am si eu nostalgia lui, chiar daca ne vedem in fiecare weekend, mai ales cand am observat ca el mi-era mereu sprijin, uitam repede de alte dezamagiri cand eram cu el. Dar voi simti si mai tare ruptura respectiva, cand din toamna nu vom mai fi din acelasi oras pt ca vom fi amandoi la facultate in orase diferite.
    Dar vreau sa te felicit, scrii f frumos si te admir. Sper ca vei mai scrie :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc . Ma bucur mult ca iei parte la descarcarea sufletului meu . Urme de nostalgie se vad mereu in spatele cuvintelor mele. Scriu aici tot ce simt , tot ce doare . Si de multe ori scriu cu lacrimi in ochi din cauza celor ce au trecut prin sufletul meu incaltati . Povestea ta e complicata , sper pana la urma sa faceti ordine in vietile voastre si sa fiti siguri de ce va doriti . >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. >:D< orice poveste de dragoste e complicata, pana si povestea mea e mult mai complicata decat ceea ce am scris pe Tpu atunci. Multe s-au petrecut, desi eu am scris in mare, si ce ma intriga. Vreau sa iti urez succes si incearca sa iti faci ordine in viata, pt ca nimic nu e imposibil. Peisajul de fundal de potriveste perfect cu blogul. Marea e atat de frumoasa!!! Toti vom fi fericiti intr-o zi, si sunt sigura ca vei fi si tu, pt ca mereu la capatul unui tunel este o lumina de care ne apropiem. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da. Toti vom fi fericti , apoi poate vom plange iar . Viata asta te duce unde nu credeai vreodata sa ajungi .. Te urca si te coboara.. Cu cat urci mai sus , cu atat doare mai tare sa te izbesti de pamant atunci cand cazi ..

    RăspundețiȘtergere
  5. Un blog foarte foarte foarte fain:X:X:X

    RăspundețiȘtergere