sâmbătă, 30 iulie 2011

Tata

Alergam desculţă prin iarba scăldata-n roua. Mă luai in brate , tată , imi impleteai romaniţă-n păr şi-mi sărutai cu drag fruntea. Ascultam pe prispă şoaptele noptii şi-mi spuneai poveşti cu zâne.
De ce , tată? De ce-ai ales sa te distrugi . De ce n-ai luptat să-mi fii alături cand aveam mai mare nevoie de tine?

Priveşte-ma , tată. Nu mai sunt de mult fetiţa ta imbujorata si zambitoare . Nu mai am rochiţă albă şi nici romaniţă-n păr.
De mult am înţeles nepăsarea si indiferenţa ta şi de mult ştiu c-ar trebui sa te urăsc . Să-mi văd de viaţă fără să-mi amintesc măcar numele tău. După ataţia ani, mie totuşi mi-e dor...

Alcoolismul e o boala tata , stiu . Dar tu nu ne-ai purtat destulă dragostea sa lupţi cu ea..

5 comentarii:

  1. Pff...sti cat de mult ma facut postarea asta sa imi fie dor de tata?!Imi pare rau ca ai trecut prin asta...Si eu ii duc lipsa tatei.Si sincer,eu il urasc.Poate nu ar trebui pentru ca este tatal meu...insa il urasc pentru ca din cauza lui am avut o copilarie oribila.Probabil habar nu are acum ca este ziua mea azi si ca imi este dor...dar numai conteaza.
    Timpul va vindeca ranile care ne-au marcat profund!Te pwp:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu-i mai simt lipsa.. E foarte mult timp de atunci ..Doar ca imi amintesc de el uneori si mi-e dor, desi stiu ca nu ar trebui sa-mi fie..
    La multi ani!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar trebui să îi simţiţi lipsa,bun,rău,sau cum a fsot.Ar trebui să îi fiţi alături,oricât de greu v-a fost în anumite lucruri.Când nu va mai fi veţi vedea cât de singure vă veţi simţi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chole..nu ne-am văzut de un an. Mi-e dor de el . Mi-e rupt sufletul de dor si nu mai sunt chiar o copila..

    Dar ce sa fac.. spune tu , ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere