sâmbătă, 29 octombrie 2011

În zadar

Mai erau câteva ore . Putea să citescă în zâmbetul lui disperarea cu care ar fi vrut să o ţină lângă el. Conducea..  ÎI era frica să o privească . O ţinea strâns de mână şi tresărea uneori. Ar fi vrut amândoi ca drumul spre aeroport să dureze o veşnicie .. Ea ştia că ultimul sărut urma sa îi sfâşie sufletul ..
A ţinut-o în braţe până a trebuit să plece.. I-a ridicat usor părul şi i-a incheiat la spate un colier. Ea l-a privit zâmbind trist şi l-a sărutat. S-au privit în ochi pentru câteva secunde. Ea s-a întors şi a plecat fără să privească în urmă , la fel cum pleacă mereu ..
Ar fi vrut să urle .. ar fi vrut să se întoarcă în braţele lui şi să nu fie niciodată nevoită să îi dea drumul.. ar fi vrut să plângă .. Totuşi avea pe chip acelaşi zâmbet formal si prefăcut , care putea minţi pe oricine..
A privit în gol, ţinând strâns în mână colierul, până a aterizat.. Ştia că din acel moment plătea clipele de fericire din ultimele zile , şi ştia că urma să le platească mult timp de atunci..

E conştientă că viaţa ei e o luptă , dar a decis să schimbe taberele.. Nu mai luptă să-l uite (e un război în zadar) .. Luptă să-l aibe lângă ea , şi cea mai grea bătălie e cu ea însăşi .


7 comentarii:

  1. Ce frumos scrii :), randurile tale suna asa bine pe un fond muzical melancolic...

    RăspundețiȘtergere
  2. :) :*, mi-ar placea sa vorbim mai multe...

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria.. despre ce ti-ar placea sa vorbim?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cunosc sentimentul general care il descrii in fiecare postare... parca imi scrii si mie gandurile. Nu stiu daca ma crezi, dar asa e :). Si eu am obiceiul de a scrie asa, dar in jurnal. Nu am curajul sa o scriu pe blog. Dar sincer te admir, ma gandeam ca acel sentiment il avem in comun, si consider ca e mult mai bine cand ai cu cine sa vorbesti. Nu e placuta singuratatea in asemenea momente. Dar bineinteles daca iti doresti si tu. >:D< :*

    RăspundețiȘtergere
  5. lasa un id de mess daca vrei sa mai vorbim .. te cred.. putini imi impartasesc sentimentele .. si nu in totalitate

    RăspundețiȘtergere
  6. power_metal01 e id-ul meu :), da si la mine e la fel... din pacate :(...e o poveste lunga, dar vorbim pe mess :)

    RăspundețiȘtergere