sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Vrei un ceai?

Lasa ceaiul ..
Adu-mi un pachet de tigari .. si-o bricheta. Si cand vii , ia si-un pahar de vin si-un umar pe care sa plang.
Si daca tot te obosesti , adu-mi si-o alta viata si-un alt trecut..
Si sa nu ma intrebi de ce plang , ca nu-ti raspund.. C-ar trebui sa stai o noapte intreaga langa mine sa privesti cerul si sa m-asculti , si tot n-ai sa intelegi de ce mie imi curg lacrimile cand voi radeti si de ce am un zambet atat de fals si totusi atat de frumos..
Sa nu te intrebi niciodata de ce vorbesc cu florile sau de ce ascult luna , ca daca ti-as spune ai crede ca's nebuna..
Sa nu te uiti in ochii mei incercand sa-mi citesti sufletul .. e o biblioteca prea mare pentru tine si esenta e ascunsa intr'un singur rand ..
Iar daca am trecut intamplator prin viata ta si ti-am lasat o pata .. alba , neagra sau gri .. uita-ma .. Iar daca vreodata , iti trec intamplator prin minte , sa nu te gandesti la chipul meu , nici la ochii mei .. Sa te opresti la primul lucru care-ti trece prin cap si sa ma faci sa dispar..
Eu nu sunt genul de om care'ti ramane in minte , sunt cea care ti-e tatuata pe spatele inimii si de care nu-ti amintesti niciodata .. si totusi sunt acolo..

Adu-mi un ceai .. si uita-ma

9 comentarii:

  1. Stii ca de fapt nu vrei sa te uite nimeni prin viata caruia ai trecut. De fapt vrei tu sa poti uita ..Dar avand in vedere ca e imposibil, hai sa bem un ceai Rebecca..e cam tot ce ne ramane >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Pui.de.geniu...Hai sa ramanem la tigari si la vin .. nu vrei ? >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu tocmai am baut un vin rosu genial sec :) ..ramanem la ce vrei tu daca asta te face sa te simti mai bine azi >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu tocmai am terminat cafeaua .. si tigarile .. si ar trebui sa ma duc sa-mi iau da nu prea sunt sanse sa ma ridic din pat..

    RăspundețiȘtergere
  5. Lasa, stai in pat si relax, da-le incolo de tigari..fumezi mai tarziu :) . O sa fiu solidara si ma duc si eu in pat :P. O dupa-amiaza linistita sa ai suflete :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc la fel Pui.de.geniu..totusi am iesit sa-mi iau si tigari .. :P

    RăspundețiȘtergere
  7. ... off...minunat blog... ma bucur ca am ajuns si pe aici....sper sa reusesc sa-l citesc tot...

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce dracu` de ceai, vin si alte alea ? Hai sa bem un Jack :| am o nevoie groaznica, pe langa asta nici un pachet de tigari n`ar strica deloc.

    RăspundețiȘtergere
  9. nu stiu cum sa te numesc altfel decat geamana creierului meu! m-ai stropit cu cateva picaturi din sufletul tau si acum vin mereu plina de sete sa te citesc.Iti gust cuvintele care parca stau si pe limba mea si suferinta mea se cuibareste langa a ta.Iubire imposibila...dar totusi iubire, asta e piatra de care ma impiedic eu zilele astea cand te-am descoperit pe tine...cautam o imagine cu fluturi si te-am gasit pe tine! daca ai timp aprinde-ti o tigara citindu-ma si tu pe mine si ai sa intelegi.

    RăspundețiȘtergere