sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Chiar ai plecat..

O singura pereche de papuci la marginea patului .. un singur halat agatat pe usa din baie.. un singur prosop si o singura perna sifonata..  Probabil .. toate inseamna ca ai plecat ,nu? . Dar cum dracu'.. Cand mirosul pielii tale e peste tot ?Cum ... Cand eu inca fac 2 cafele dimineata ? Cum...Cand oriunde privesc .. ... Chiar ai plecat? ..
Nu o sa intri pe usa aia si-o sa-mi zambesti? N-o sa-mi spui iar cat de frumoasa sunt? Nu o sa te iei de mine ca imi fac unghiile iar chiar daca sunt perfecte? Nu-mi spui ca fumez prea mult? Spune-mi . spune-mi ce vrei .. doar intra pe usa aia , lasa-ti papucii langa pat si pune halatul inapoi ..

Stii cand ne priveam in oglinda minute in sir?  M-ai intrebat daca o sa-mi fie dor de imaginea aia. Acum oglinda e goala , la fel ca restul casei si ca sufletul meu . Al naibii de goale .. toate. Si da.. mi-e dor.
Pana si parcul din capatul strazii e gol .. e pustiu . Chiar daca eu tot te vad langa copacul ala , incercand sa te calmezi dupa ce-am tipat ca o tampita la tine , tu nu esti .. nu esti acolo .Plang in acelasi loc si astept sa apari in spatele meu .. Tu nu vii sa ma strangi la fel de tare in brate , chiar daca eu inca iti simt bataile inimii..

Eu tot vorbesc ore in sir .. despre orice . Doar ca tu nu te incrunti de fiecare data cand intelegi ce greu mi-a fost ,si nu mai zambesti cand iti spun ce copil tembel eram . Eu tot ma intorc in fiecare dimineata sa te sarut pe frunte inainte sa plec .. si tot zambesc cand intru in casa . Da' patu'i tot gol si cafeaua e tot acolo.

Te caut ca o nebuna prin casa in fiecare dimineata..

Cred c-ai plecat .. Sau razi de mine? O sa intri totusi pe usa aia . Si-o sa ma iei in brate , sa-mi zici cat de prostuta sunt ca plang, nu-i asa?

8 comentarii:

  1. Frumos...chiar daca e putin trist...te inteleg, cunosc sentimentul!

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos scris..vorba unui alt blogger : cred ca tristetea scoate ce e mai frumos din noi cand vine vorba de asternut in pagina..te pup suflete .

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos...
    e gol si pustiu pentru ca acea persoana lipseste si totul isi pierde din culoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Trist ..si dureros . Cunosc sentimentul si speranta din diminetile in care ma trezesc , papucii si lucrurile lui nu sunt , si tot ce sper e sa fie la magazin sau in oras pentru a se intalni cu prietenii la cafea si nu vroia sa ma trezeasca ..

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevarul e ca imi lipseste.. al naibii de rau

    RăspundețiȘtergere
  6. Vei trece si peste asta . Totul va fi bine si vei fi fericita . Doar daca esti puternica ! iti doresc tot binele ! Si un an nou fericit .

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca fiecare dintre noi a cunoscut, macar odata in viata, ceea ce simti tu acum...Stiu, este extrem de dureros. Dar mai stiu ca trebuie sa te aduni si sa nu ai asteptari... Sa incerci sa te echilibrezi, lasand amintirile frumoase sa treaca prin tine.
    Te imbratisez cu sufletul...

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca nu mai are rost sa iti spun ca stiu cum te simti . Imi pare rau ca esti trista ... fir`ar al dracului sa fie, parca s`a intors lumea cu curu`n sus ...

    RăspundețiȘtergere