sâmbătă, 25 iunie 2011

E ultima data cand vorbesc despre tine la persoana a 2'a . ..
Am intrat in casa la 3 , ametita de parfumul lui , cu urme de sarut pe buze..
Te-am vazut online , si am realizat ca nu-mi pasa. Ma lasa rece daca esti cu ea sau daca faceti dragoste nebuna..
Nu credeam ca ziua asta va veni prea curand .. Dar uite-ma zambind , departe de tine . Uite-ma , aceeasi eu , capabila sa iti fiu indiferenta ..
Azi ; acum , cand adorm cu urmele sarutului lui pe buze, singurul verb la care ma pot gandi cand vine vorba de noi , e "A fost"..

7 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Viata merge inainte, desi e greu

    RăspundețiȘtergere
  3. *Goda , asa e . Imi place sa cred ca a fost , ca nu mai e greu pentru mine..

    RăspundețiȘtergere
  4. Si uite totusi ca.ti pasa . Chiar daca nu admiti asta fata de tine . L.ai vazut online , te.ai uitat atent la poza de la avatar si la absenta statusului , eventual statusul plin de iubire profunda .. Acolo in adancimea inimii tale , el inca e o flacara aprinsa, o flama care nu s.a stins nici acum . Nu poti recunoaste . Te minti ca nu.ti pasa si.ti ocupi timpul cu alt "el" doar ca sa nu te mai gandesti la individul asta .. Alege.l pe cel care te face fericita pe perioada lunga , nedeterminata . Fericirea de moment e falsa .

    RăspundețiȘtergere
  5. Ajung sa cred ca ma intelegi mai mult decat o fac eu ..
    Nu am constientizat , dar ai dreptate..
    Nu stiu daca exista fericire pe perioada lunga . Iar daca exista , eu nu am simtit'o vreodata ; m'am multumit doar cu franturi de fericire si zambete scurte , cu momente minunate (urmate de zile pline de lacrimi)..

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu exista .. fericire de durata , poate doar omul care te face fericita pe parcursul unei perioade.. mai mari .
    Si daca.. exista acolo, undeva cineva.. Mai bine continui sa cauti si cand il vei gasi .. sa nu.i mai dai drumul !! >:D< .

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate l-am gasit in trecut .. si l-am lasat sa plece .. Poate a trecut pe langa mine , iar eu eram ocupata cu lucruri superficiale . Poate a stat mereu in fata mea , si nu i-am dar niciodata importanta ..
    Nu stiu ...

    RăspundețiȘtergere