miercuri, 10 august 2011

Altfel

Vreau , când vor trece anii , să iţi aminteşti de mine aşa cum eram când m-ai cunoscut . Eram capabilă să iubesc necondiţionat si să mă indrăgostesc de la primul sărut . Eram brunetă , eram copilă şi credeam în tine. Ştiam să iert , să uit . Puneam suflet în fiecare lucru pe care-mi puneam mâinile şi nu eram in stare să rănesc o muscă , ce să vorbim de suflete..
Să-ţi rămână-n suflet zâmbetul meu de atunci , că n-avea lacrimi ascunse; şi sarutul meu . Pe-atunci nu-mi muşcam  buzele de dor si de ciudă.
Să nu uiţi visele si primisiunile in care credeam atât de mult , şi să nu uiţi ochii mei când te-au privit pentru ultima oară.. Atunci am devenit cum sunt azi . Altfel

8 comentarii:

  1. Pai da, cu timpul ceva/cineva ne schimba. Uitam sa mai fim naive, sa credem intr`un zamet, sa ne gandim ca poate ziua urmatoare va fi altfel ... vai fi mai buna.

    Uitam ...

    RăspundețiȘtergere
  2. @AndreeEA .. ne schimbă , apoi au pretenţia să fim la fel

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, sunt la fel ca tine şi tot ceea ce a trecut prin viata mea, a dus la schimbarea de care azi am ajuns sa fiu nemulţumită şi sa ma poarte tot timpul în balanta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai devenit altfel ... Cum? Mai inteleapta, mai chibzuita, razbunatoare? Viata ne schimba pe tot parcursul ei. Unii dintre noi devin mai pragmatici, altii devin sarcastico-ironici, altii prefera izolarea sociala gasind in asta un fel de scut impotriva a ceea ce cred ei ca este rau pentru suflet. Unii o dau pe haz de necaz, incercand sa uite.
    Nimic nu se uita, totul se transforma.
    Si acum, s-o dau pe stilul Kronstadt:
    cand te-oi lua eu la niste pupaciuni, sa vezi ce zambete ai sa afisezi! :))
    In lupta, nici un truc nu este viciu!
    Dorin (aka Kronstadt)

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu ca sunt un scump. D-aia nu ma vrea nimeni, este lumea prea saraca :))
    In alta ordine de idei ... stiu din experienta proprie ca timpul modeleaza omul. Il face adaptabil situatiilor date. Sunt ferm convins, ca in viata omului NU EXISTA TIPARE! Eu nu am sufletul tau, asa cum tu nu-l ai pe al meu. Simtim si actionam exact asa cum ne dicteaza ratiunea sau sufletul. Trecem prin viata asta cu necazuri si bucurii. Totul este sa putem depasi situatiile critice, chiar si cu riscul de a cadea in dizgratie.
    Rebecca, viata ne-o facem noi. Cine traieste in trecut, este deja mort!
    Sa fi iubita, sa ramai la fel de faina, iar atunci cand vezi ca sar calu' pe site sa ma sanctionezi (am si eu nervii mei). O seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  6. *Kronstadt .. deci eu sunt deja moarta.. pff.. Cum fac sa invii?
    Multumesc pentru sfaturi . ai mare dreptate..

    RăspundețiȘtergere
  7. Trebuie sa reinvii, indiferent prin ce mijloace! Ma gandeam acum cateva zile (relaxat, eram la pescuit) ca nu-mi pare rau de nicio decizie luata in viata asta, indiferent de rezultat. Am dat-o prost de cateva ori in viata, dar asta m-a ambitionat atat de tare incat am ajuns sa urmez dictonul ala cu "in lupta, nici un truc nu este viciu".
    Vrei sa reinvii? Vrei sa fii ceea ce ai fost, si mai mult decat atat? Nu te sfatuiesc sa uiti partea urata a vietii tale, asa ceva nu se poate. Te sfatuiesc doar sa-ti largesti orizontul, sa risti (dar nu nebuneste) atunci cand ai de luat decizii, indiferent de natura lor. Nu te complace in starea asta bacoviana, fiindca ai sa pierzi mai mult decat poti constientiza acum.
    Nu fi indaratnica, ca-ti trag vreo doua la fund!
    P.S. "Pe cei tari, nesiguranta ii inabusa. Adevaratul curaj nu inseamna sa astepti în liniste evenimentele, ci dimpotriva, sa alergi înaintea lor, ca sa le cunosti cu o clipa mai devreme si sa le primesti. (Roger Martin du Gard)
    O zi faina!

    RăspundețiȘtergere