miercuri, 24 august 2011

Ne pierdem..

Ne învartim in acelaşi cerc de atâta timp. Am crezut că o să vină vremea aceea cand o sa ne prindem de mână , totuşi văd că ma învârt tot mai departe de tine.

Sunt egoista . Sunt al dracului de egoistă când vine vorba de tine . Şi ştii de ce? Pentru că nu te iubesc. Jur , habar n-am ce simt pentru tine . Dar dacă te iubeam , nu dădeam doi bani pe fericirea mea , doar să ştiu că ţi-e ţie bine. Eu însă nu suport să te văd fericit. Nu vreau să ştiu că poţi fi fericit departe de mine . Vreau să ştiu că eu sunt singura care poate să îţi aducă zâmbetul pe buze. Vezi? Asta nu înseamnă că te iubesc. Dacă te iubeam mă bucuram dacă îţi găseai o persoană care te face să zâmbeşti , mă bucuram pentru fericirea ta , indiferent dacă plângeam o sută de ani.
Ţi-aş spune că vreau să fii fericit, dar aş minţi . Vreau să te fac fericit.

7 comentarii:

  1. Cred ca totusi asta este iubirea..Sa dorim atat de mult fericirea unei persoane, incat sa ne vedem doar pe noi apti de a o oferi...Texte de genu` "te iubesc, dar iti dau drumul sa iti gasesti fericirea" raman simple texte...Sentimentele nu stau in teorii..:) .Frumos scris. O zi frumoasa Reb.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poatre totusi candva vei reusii sa`l faci TU fericit si nu altcineva. Poate totusi timpul nu a renuntat la voi ...

    RăspundețiȘtergere
  3. *Pui.de.geniu .. Poate , deşi cred că sunt doar egoistă..

    *AndreeEA .. poate .. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca fiecare iubim in felul nostru, defapt sunt sigura si faptul ca te doare sa-l vezi cu altcineva spune multe ..

    RăspundețiȘtergere
  5. Aceasta forma de iubire este una din cele mai puternice, pentru ca te pui cu totul in ea. Daca ai abandona partea din tine care e geloasa cand el e cu alta inseamna ca nu l-ai iubi chiar deloc, dar gelozia inseamna ca iubesti prea mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. Colibri* Nu ma mai inteleg deloc.. Mă stiu de atata timp dar nu mă cunosc deloc.

    RăspundețiȘtergere